Løsninger

Vi kan til dig som offentlig & erhvervskunde samt privatkunde tilbyde en række forskellige serviceydelser og produkter alt fra mekaniske låse & låsesystemer til advanceret elektroniske låse & låsesystemer med og uden batterier/strøm.

Serviceydelser

Serviceydelser vi udfører

Batteriskift

Døgnvagt

Elektronisk sikring

Indbrudssikring

Mekanisk sikring

Nøgleadministration

Omkodning af cylindre

Omkodning af låsesystemer

Oplukning/nedlukning af ejendomme

Oplukninger af biler

Oplukninger af boliger

Oplukninger af lejligheder

Reparation af låse

Sikringsrådgivning

Sikringsteknisk/IT support

Udlejning af pengeskabe

Vedligeholdelse af sikringsprodukter

Gode råd

Udskift mekaniske cylindre til elektronisk låse

Hold styr på dine nøgler til dit private hjem. Få nem og smart adgang til dit hus, lejlighed eller sommerhus med en adgangskode eller en elektronisk nøglebrik.

Ved en mistet mekanisk nøgle bør alle cylindre i dit hjem omkodes med nye stifter og udskiftes med nye nøgler. Det er langt fra de fleste boligejere der får det gjort, hvilket er en sikkerhedsbrist for dig og dit hjem.

Med elektroniske låse sparer du udgifterne til en låsesmed. Er du i tvivl om hvor mange der kender til adgangskoden til dit hjem eller hvor mange nøglebrikker der er i omløb, så kan både adgangskoden og brikkerne hurtigt og nemt udskiftes til nye.

Sne og frost: Sidder nøglen fast i cylindren?

Der findes mange råd og vejledninger på nettet om hvordan man optøer sine cylindre i sit hjem. Men hvilken metode er den bedste og mest holdbare?

Vi anbefaler at du benytter produktet De-Icer Spray fra ASSA ABLOY. Samtidig med at væsken optøer de frosne cylindre, smører det også stifterne og efterlader ingen skader på dem, tromlen og cylinderhuset, hvilket er med til at forlænge dine cylindres levetid.

Vælg den rigtige løsning og få optimeret sikkerheden

Sikring af din virksomhed kræver de rigtige og godkendte sikringsløsninger. Men hvilke løsninger dine virksomhed har behov for og hvilke krav der måtte være starter med et kig på din virksomheds sikringsniveau.

Din virksomheds sikringsniveau bestemmer hvilke sikringsprodukter der er et krav for optimal aflåsning og Indbrudssikring.

Produkter

Produktkategorier fra A-Z inden for sikring

ABDL Anlæg
Brandskabe
Cylindre
Dørautomatik
Dørlukkere
Dørtelefoni
Elektroniske låse
Elektroniske låsesystemer
Hængelåse
Husnumre
Husskilte
Låsekasser
Mekaniske låsesystemer
Nøglehætter
Nøgler
Nøgleringe -& vedhæng
Nøglerør
Nøgleskabe
Pengeskabe
Postkasseanlæg
Postkasser
Postkasseskilte
Privatalarmer
Sikkerhedsdøre
Slutblik
Smart Home
Systemcylindre
Systemnøgler
Videoovervågning

Kontakt

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek af jeres virksomhed, sommerhus eller private bolig. Sammen finder vi den bedst mulige løsning til netop jeres behov, for at skabe en sikker og tryg hverdag for dig og din familie samt et godt arbejdsmiljø for dig og dine kollegaer.

Ring på telefon +45 9620 1010 eller skriv en mail til post@ideallaase.dk for at høre nærmere.