Yale

Yale

I over 180 år har Yale været et førende brand indenfor sikkerhed og passet på de vigtigste personer, områder og ting i vores liv. Deres innovative og smarte løsninger dækker over alt fra mekaniske cylindre til smarte låse og beskytter millioner af hjem og virksomheder verden over. Yale er en del af ASSA ABLOY, som er verdens førende leverandør af adgangsløsninger. Hver dag hjælper de milliarder af mennesker med at opleve en mere åben verden.

Udvalgte produkter

Yale Doorman L3

Den nye Yale Doorman er sikrere end nogensinde. Den har fået et mere moderne design og nye smarte funktioner. Du kan styre låse via Yale Access-appen på din mobil med BLE teknologi. Det betyder, at du nemt kan aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet. Yale Doorman L3 gør uden tvivl din og familiens hverdag lettere og mere tryg!

Yale Linus

Gør din dør smartere og nøgleløs med en lås, der gør din hverdag nemmere. Yale Linus er en smart lås, der giver dig mulighed for at låse og låse din dør op lige meget, hvor du befinder dig. Du kan åbne døren til dit hjem uden en nøgle, se hvem der har åbnet døren på mobilen, sende virtuelle nøgler til dine gæster, og se hvornår din dør er blevet åbnet og lukket. Du kan gøre alt dette i Yale Access appen. Så snart du har forbundet Yale Linus til appen, kan du bruge din mobil til at styre adgangen til dit hjem lige meget, hvor i verden du befinder dig*. Med Yale Linus smart lås får du ro i sindet velvidende, at dit hjem er beskyttet. *Kræver, at du har Yale Connect Wi-Fi Bridge.

Ønsker du yderligere information om Yale som virksomhed?

Besøg Yale