Worm

Worm

Worm’s smede og maskinværksted blev stiftet i 1971 og har mere en 30 års erfaring indenfor jern- og metalbranchen. Gennem årene har kvalitetsbevidsthed, alsidighed og kundens tilfredshed været det centrale i hverdagen, hvilket har gjort Worm til en seriøs og stabil samarbejdspartner, der kan tilbyde unikke kvalitets- løsninger tilpasset den enkelte kundes individuelle behov. Worm råder over ca. 4500 m2 moderne produktions- lokaler og en veludbygget, opdateret maskinpark samt erfarne og dynamiske medarbejdere, som er med til at sikre det bedst mulige flow gennem hele arbejds- gangen.

Udvalgte produkter

Nøgleboks

Med nøgleboks fra Worm bevares de pårørendes adgang til lejligheden/boligen. Der skal ikke udleveres ekstra nøgler. Nøgleboksen er uafhængig af strøm og derfor ikke sårbar ved strømsvigt. Nøglebokse kan kombineres med WORM medicinkasse og medicinskab, WORM panserboks og andre individuelle løsninger. Opnå stor fleksibilitet og sikkerhed med WORM kombinationer.

Tanklås

Undgå tyveri fra olietanken med vor tanksikringsboks. Tanksikringsboksen monteres på jordtanke med 2 påfyldningsstuds. Boksen er forsynet med en godkendt systemlås, der kan tilsluttes alarm. Ved forsøg på indbrud, hærværk og tyveri sendes besked til alarmcentral eller sms til indkodet mobilnummer ved privat overvågning. Nøglen kan tilpasses virksomhedens eller huset øvrige låsesystem. Er alarmen aktiveret, udløses den ved mindste forsøg på at løfte dæksel over tanklås. Såkaldt beskyttelsesdæksel.

Ønsker du yderligere information om Worm som virksomhed?

Besøg Worm