Renz

Renz

Renz A/S udvikler, producerer og markedsfører Renz postkasseanlæg, pakkepostanlæg til virksomheder og pakkeanlæg til Click & Collect samt MEFA postkasser og pakkepostkasser. Alle produkter i høj kvalitet, flot design og med vægt på sikkerhed og funktionalitet. MEFA blev etableret i 1969, men virksomheden skiftede pr. 1. januar 2017 navn til Renz A/S. Renz A/S er en del af RenzGroup der er Europas største producent af postkasser, pakkepostkasser og postkassesystemer, og vores position som markedsleder er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktion og kvalitet.

Udvalgte produkter

myRENZbox E-LINE

myRENZbox e-Line postkasseanlæg er et optimal og nytænkende elektronisk postkasseanlæg der binder boligadministration & beboere optimalt sammen. Styringen sker via Renz’ internetportal, myRENZ-appen og touch displayet. Det elektroniske postkasseanlæg kan integreres ind i eksisterende adgangskontrolsystemer som eksempelvis ASSA Abloy Aptus og Salto og kan administreres fra både computer, tablet og mobiltelefon.

RENZ BASIC+

Renz Basic+ stående postkasseanlæg er en smal postkasse med mange muligheder. Rummelig, robust og velegnet til ældre etageejendomme med små trappeopgange eller ved en indgang hvor det ikke må fylde for meget. Postkasseanlægget er udarbejdet i pulverlakeret galvaniseret stål eller i rustfrit stål i høj kvalitet og i et tidløst design. Det er muligt at vælge mellem mange forskellige beklædninger og farver og Renz Basic+ leveres med Renz standard navneskilte og klapper.

Ønsker du yderligere information om Renz som virksomhed?

Besøg Renz