Nox Systems

Nox Systems

NOX Systems sikkerhedssystemer er meget respekteret over hele verden for deres fremragende kvalitet, næsten ubegrænsede funktionalitet samt deres enkle betjening og unikke design. Firmaet blev grundlagt af en dedikeret designer af Sauter Electronic AG i september 2001, og det lykkedes at blive en efterspurgt specialist inden for sikkerhedssystemer på det europæiske marked på meget kort tid.

Udvalgte produkter

NOX ONE

NOX ONE centralenheden er udviklet til mindre til mellemstore systemer. Gennem deres modulopbyggede design kan skræddersyede systemløsninger inden for dette område realiseres økonomisk og efterlade ydeevnen af ​​alternative, mere omfattende systemer bag sig med hensyn til kvalitet og sikkerhed. NOX ONE kan bruges optimalt i enfamiliehus, i butikker, bankfilialer, SMV osv.

NOX CPA

Det klart strukturerede design af NOX CPA-betjeningsenheden kan integreres diskret i forskellige arkitektoniske former. Den intuitive menunavigation giver dig mulighed for at betjene dit system ubesværet. Det hvide LCD-display og det elegante betjeningspanel samt en integreret kortlæser til verifikation sikrer betjeningskomfort og bekvemmelighed. Fås i overflademonterede eller planmonterede (i-væg) varianter.

Ønsker du yderligere information om Nox Systems som virksomhed?

Besøg Nox Systems