iLOQ

iLOQ

iLOQ er branchens førende innovatorer med en stærk portefølje af sikre og bæredygtige produkter, der er designet til at gøre livet lettere. iLOQ har udviklet verdens første selvdrevne digitale låsesystem. Den strøm, der skal bruges til bekræftelse af adgangsrettigheder og oplåsning, genereres ved indsættelsen af nøglen i låsen. Der er ikke behov for batterier eller kabler.

Udvalgte produkter

iLOQ S5

iLOQ S5 er et selvdrevet digitalt låsesystem. Den strøm, der skal bruges til bekræftelse af adgangsrettigheder og oplåsning, genereres ved indsættelsen af nøglen i låsen. Der er ikke behov for batterier eller kabler. Den batterifri løsning betyder, at du slipper for de omkostninger, der er forbundet med køb og udskiftning af batterier. Jo flere nøgler og låse, din ejendom har, jo mere sparer du. For alle ejendomme betyder iLOQ S5 en besparelse til vedligeholdelse i låsesystemets levetid.

iLOQ S50

iLOQ S50 revolutionerer den måde mobil adgangsstyring anvendes på til daglig. iLOQ har helt elimineret behovet for fysiske nøgler og batteridrevne cylindere og gjort dig i stand til at låse op for en verden af muligheder ved hjælp af en smartphone. Alt strøm der skal til for at låse cylinderne op, høstes fra din smartphone. Sikker og fuldt digital cloud-baseret adgangsdeling, der sparer tid, penge og ressourcer, og gør den daglige drift nemmere end nogensinde før.

Ønsker du yderligere information om iLOQ som virksomhed?

Besøg iLOQ