Howeni Eurosafe

Howeni Eurosafe

Deres overordnede mission er sikring af mennesker og værdier. Deres ambition er at være den mest anerkendte, foretrukne og seriøse kompetencepartner for deres kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Howeni Eurosafe A/S er familieejet og ejer ledet. Det har de været siden 1986. Samarbejdet med alle deres kunder er præget af personlige relationer, tillid og tryghed. De lægger stor vægt på, at deres kunder kan stole på dem. Både nu og i fremtiden – personligt og som virksomhed.

Udvalgte produkter

EURO H PLUS

Euro H Plus serien er en af markedet største, hvor du har en hel unik mulighed for at vælge og designe dit eget skab til opbevaring af eksempelvis kontanter, regnskaber og vigtige papirer samt andre værdier. Serien består af skabe i fire sikringsniveauer fra Grade 0 til 3. Indenfor hvert niveau er der fem forskellige størrelser.

KeySecure

KeySecure er en komplet serie nøgleskabe, der kan anvendes til alle sikringsbehov af nøgler og nøglebundter. Skabene er helt unikke og er ideelle til eksempelvis boligforeninger, ejendomsmæglere, autoforhandlere og kommuner, hvor der benyttes mange nøgler til flere forskellige formål.

Ønsker du yderligere information om Howeni Eurosafe som virksomhed?

Besøg Howeni Eurosafe