Habo

Habo

Hos Habo finder du masser af inspiration til forbedringer i hjemmet, sommerhuset eller garagen ved hjælp af funktionelle beslag. Fælles for alle produkter er, at de mindst lige så robuste, velforarbejdede og gode i dag, som da de startede produktionen i 1921. Hos Habo forvalter de en tradition af godt design og kvalitet til kunder i Norden. Med salgsselskaber i Sverige, Norge, Danmark og Finland har de værdifuld viden om de enkelte markeder. De tilpasser sortimentet efter farve, form, tradition, standarder og målsætning.

Udvalgte produkter

Habo Tribe 2

Udstyr din hoveddør med en elektronisk dørlås og gør dit hjem smartere og mere sikkert og hverdagen lidt nemmere. Lad altid dem, du ønsker, have adgang til dit hjem, altid komme ind eller lukke midlertidige besøgende ind, når det er nødvendigt. Lås hurtigt og nemt op med fingeraftryk, permanent eller midlertidig kode. Du kan gemme op til 99 fingeraftryk, eller vælg en kode bestående af 4-12 cifre. Valgbar stemmemenu på 4 sprog. Låsen er batteridrevet og er derfor ikke påvirket af eventuelle strømafbrydelser. Skulle batteriet løbe tør, er der et standard nøglehul bag et beskyttelsespanel.

Habo Hængelås Smart Lock

En Bluetooth hængelås med både fingeraftryk og app løsning, hvor du også kan vælge at give permanent eller tidsbegrænset adgang til dine venner, håndværkere eller naboen. Se enkelt hvem som har åbnet låsen via historik i din app.

Ønsker du yderligere information om Habo som virksomhed?

Besøg Habo