EVVA

EVVA

EVVA udvikler og producerer mekaniske og elektroniske adgangskontrolsystemer. Siden grundlæggelsen i Wien i 1919 har EVVA altid været en familieejet virksomhed. De fortsætter med at drive forsknings-, udviklings- og produktionsfaciliteter i deres virksomheds hovedkvarter i Wien for at eksportere deres produkter til alle fire verdenshjørner. EVVA er dog ikke kun en producent af sikkerhedsprodukter, EVVA er også en pålidelig kontaktperson for alle sikkerhedsproblemer, kunder eller partnere måtte have.

Udvalgte produkter

EVVA 4KS

I modsætning til andre hovednøglesystemer glider låseelementerne i 4KS cylindre langs nøgleudskæringerne på nøglen. Det er ikke længere nødvendigt at anvende kraft mod fjedermodstanden. I alt 12 fjederløse, solide skydere bringes i en bestemt position via positiv kontrol af de seks nøglekurver og scannes af to kontrolbjælker. En bundbjælke i stikket styrer den ekstra kodning af nøglen. 4KS-nøglen scannes i alt fire gange. Det betyder tre gange flere scanninger end med konventionelle pin-systemer og giver derfor maksimal sikkerhed.

EVVA ICS

ICS tilbyder forskellige låseteknologier til høje beskyttelsesniveauer: tidstestet kurvesystem, den holdbare længdeprofil og karakteristiske skinnesystem med indvendige fordybninger. Scanningen foregår i fem spor gennem 13 fjederbelastede låseelementer og den holdbare længdeprofil.

Ønsker du yderligere information om EVVA som virksomhed?

Besøg EVVA