dormakaba

dormakaba

Uanset hvor du har brug for innovative, pålidelige adgangs- og sikkerhedsløsninger, er dormakaba der for dig med deres portefølje af høj kvalitet: i hoteller, butikker, sportsfaciliteter, lufthavne, hospitaler, derhjemme eller på kontoret. De er en af de tre største virksomheder inden for adgangskontrol og sikkerhedsløsninger på det globale marked. De leverer alt, hvad du har brug for inden for sikker adgang til bygninger og værelser, alt fra en enkelt kilde.

Udvalgte produkter

dormakaba exivo

dormakaba exivo er et cloudbaseret adgangskontrolsystem til dine adgangsbehov. Det er nemt at bruge, og fordi det fungerer online, er der ikke behov for yderligere software på stedet. Og bare rolig: Selvom internettet er nede, vil dine brugere stadig have adgang. Processen med at udstede og administrere fysiske nøgler er tidskrævende, dyr og udsat for menneskelige fejl. exivo er den digitale løsning til dine adgangskontrolbehov, som giver dig en effektiv måde at administrere adgangsrettigheder på.

dormakaba pextra+

dormakaba pextra+ låsesystemet er nøglesikringen (nøgle og cylinder) styrket med en nøgleprofil, som er fremstillet med en speciel fræsemetode, som gør det sværere at manipulere. pextra+ er et premium låsesystem fra dormakaba beregnet til komplekse låsesystemer med høje sikkerhedskrav. Låsesystemet er patenteret på nøgle og cylinder indtil 2032.

Ønsker du yderligere information om dormakaba som virksomhed?

Besøg dormakaba