DoorDing

DoorDing

DoorDing løsningen er udviklet af Urban Development Technologies ApS af et yderst erfarent team af forretnings- og teknologiudviklere. Teamet består af dedikerede ildsjæle som brænder for, at gøre hverdagen lidt lettere og sjovere. De er en god blanding af tech folk, der i mange år har arbejdet med hardware, software, forretningsudvikling og salg af bl.a. dørtelefoner og adgangskontrol indenfor sikringsbranchen.

Innovativ videodørtelefon og revolutionerende adgangskontrol

DoorDing er en ny måde at tilbyde dørtelefoni og adgangskontrol på, og kombinerer moderne nøglehåndtering med en video-dørtelefon i en og samme app. Med DoorDing erhverver du dig et dørtelefon-system der er tidssvarende, intelligent og samtidig billig i anskaffelse og løbende drift.

DoorDing anvender helt nye teknologier baseret på en unik teknologi, så der både opnås en mere kosteffektiv løsning samtidig med, at der tilbydes langt mere avanceret funktionalitet. DoorDing kan sættes op enkelt og billigt og dørtelefon panelet kræver ingen kabling. Desuden er DoorDing yderst billig at reparere hvis der skulle ske hærværk eller andre skader på systemet.

Selve udstyret der styrer den elektroniske lås i døren, kan placeres skjult i enten teknikskab, depotrum eller andre steder hvor det er hensigtmæssigt at placere udstyret, blot der er netværksdækning og 230V til rådighed. Enheden er således forbundet via mobilnettet og er udstyret med flere forskellige trådløse teknologier. Løbende vil der blive tilføjet nye enheder til produktsortimentet som udnytter disse.

Ønsker du yderligere information om DoorDing som virksomhed?

Besøg DoorDing