d line

d line

Siden de første dørgreb blev formgivet af arkitekt og designer, Knud Holscher, i 1971, har d line positioneret sig som et af verdens førende udi livstilsprodukter til hjemmet i usammenlignelig kvalitet og håndværk. Med en vision om at producere holdbare, æstetisk bæredygtige produkter tegnet og testet af førende formgivere som Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group og Knud Holscher, bevæger d line sig mellem det klassiske og innovative.

Udvalgte produkter

Arne Jacobsen Dørgreb AJ97, Kobber

Den danske arkitekt Arne Jacobsen behøver ingen nærmere introduktion og hans ikoniske dørgreb AJ97 i kobber fra 1960 vækker ligeledes genkendelse hos de fleste. Den karakteristiske, organisk svungne form er modernistisk i sit udtryk og indbegrebet af dansk design, når det er bedst. Det æstetisk bæredygtige håndtag er forarbejdet og designet til at blive flittigt brugt gennem generationer og har unikt kugleleje, som sikrer en lang levetid.

Bjarke Ingels Group Pebble dørgreb, Stål

Arkitekttegnestuen Bjarke Ingels Group er designerne bag dørgrebet som del af Pebble serien for d line. Tre bløde, rundede elementer udgør formen på håndtaget, som spiller på futuristiske sci-fi referencer, pillen og ballonens naivistiske, oppustede form. Grebet i børstet stål passer til alle døre og har unikt kugleleje, som sikrer en lang levetid.

Ønsker du yderligere information om d line som virksomhed?

Besøg d line