ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

Hos ASSA ABLOY Opening Solutions Danmark finder du komplette løsninger til sikring af døren. Deres vision er at være den mest innovative leverandør af totale døråbningsløsninger. De leverer smarte, sikre og brugervenlige produkter til private og erhverv samt den offentlige sektor.

Udvalgte produkter

SMARTair® - offline adgangskontrol

SMARTair® er et trådløst adgangskontrol der bruger MIFARE eller iClass som læserteknologi. SMARTair® erstatter traditionelle nøgler med i stedet brikker eller adgangskort til at opnå smart og flexibel adgang til din bygning. Med SMARTair® er det også muligt for brugerne at åbne døre med deres mobiltelefon i stedet for brikker eller adgangskort ved at bruge appen Openow og/eller appen TESA SMARTair til fjernåbning.

PULSE - digitalt låsesystem uden strøm og batterier

PULSE er et intelligent digitalt låsesystem uden brug af ledninger, batterier eller strømforsyning. Det er designet til at være en sikker og fremtidssikret løsning til ejendomme med et stort antal skiftende brugere. Dette brugervenlige og bæredygtige låsesystem bruger digital kryptering i topklasse og en sikker forbindelse til at opdatere adgangsrettigheder.

Ønsker du yderligere information om ASSA ABLOY som virksomhed?

Besøg ASSA ABLOY