Privat

Vi kan til dig som privatkunde tilbyde en række forskellige serviceydelser og produkter alt fra mekaniske nøgler og tilbehør som nøglevedhæng til elektromekaniske låse.

Serviceydelser

Serviceydelser vi udfører

Oplukninger af lejligheder

Oplukninger af boliger

Oplukninger af biler

Elektronisk sikring

Mekanisk sikring

Omkodning af cylindre

Reparation af låse

Indbrudssikring

Gode råd

Udskift mekaniske cylindre til elektronisk låse

Hold styr på dine nøgler til dit private hjem. Få nem og smart adgang til dit hus, lejlighed eller sommerhus med en adgangskode eller en elektronisk nøglebrik.

Ved en mistet mekanisk nøgle bør alle cylindre i dit hjem omkodes med nye stifter og udskiftes med nye nøgler. Det er langt fra de fleste boligejere der får det gjort, hvilket er en sikkerhedsbrist for dig og dit hjem.

Med elektroniske låse sparer du udgifterne til en låsesmed. Er du i tvivl om hvor mange der kender til adgangskoden til dit hjem eller hvor mange nøglebrikker der er i omløb, så kan både adgangskoden og brikkerne hurtigt og nemt udskiftes til nye.

Sne og frost: Sidder nøglen fast i cylindren?

Der findes mange råd og vejledninger på nettet om hvordan man optøer sine cylindre i sit hjem. Men hvilken metode er den bedste og mest holdbare?

Vi anbefaler at du benytter produktet De-Icer Spray fra ASSA ABLOY. Samtidig med at væsken optøer de frosne cylindre, smører det også stifterne og efterlader ingen skader på dem, tromlen og cylinderhuset, hvilket er med til at forlænge dine cylindres levetid.

Produkter

Produkter til det private hjem

Pengeskabe
Brandskabe
Nøgleskabe
Postkasser
Nøgler
Nøgleringe -& vedhæng
Nøglehætter
Cylindre
Hængelåse
Låsekasser
Elektroniske låse
Slutblik
Postkasseskilte
Husskilte
Husnumre
Privatalarmer
Videoovervågning
Smart Home