Scantron

Scantron

Scantron leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. De bestræber sig på at levere totalløsninger inden for adgangskontrol, dørtelefoni, postkasseanlæg og brandkommunikation, og for at være den mest attraktive leverandør på markedet. De baserer deres løsninger på egen udvikling og egen produktion, samt på produkter fra andre europæiske producenter, der lever op til vores kvalitetskrav. Der er stor fokus på sikkerhed, brugervenlighed og præsentabelt udseende. Scantron blev grundlagt i Danmark i 1980’erne og er en stærk og solid danskejet virksomhed med fokus på høj kvalitet og service for kunderne.

Udvalgte produkter

Scantron Serie 410

Serie 410 dørstationen fra Scantron kan tilpasses ethvert behov og fremstår tilmed enkel og stilren. For at skabe netop det udtryk, der passer til din bygning og omgivelser, er der valgfrihed mellem adskillelige navneskilte, ringetryk, belysning, skiltning i form af gravering og materialer udformet i den passende størrelse. Med andre ord er det nemt at tilpasse løsninger til dine individuelle behov og ønsker. Materialevalg og detaljer er i særklasse, og de færdige produkter leveres med en høj håndværksmæssig finish. Serie 410 dørstationen er tilgængelig som enten planforsænket eller frembygget model samt som vinduesfyldning, søjle og med brevindkast. De mange muligheder giver stor fleksibilitet i forhold til opsætning og design.

Scantron SensoLock®

SensoLock® læsere fra Scantron fås som stand-alone, hvor man opnår den samme nemme, enkle og sikre installation uden brug af kabler, ledninger, centraler og software til styring af systemet. Stand-alone læserne programmeres separat ved hjælp af et programmeringskort. Adgang til de enkelte døre kan administreres af brugerne selv, som ved hjælp af programmeringskortet styrer hvilke kort eller brikker, der giver adgang. Denne løsning giver mulighed for et system med selvstændig adgangskontrol og passer godt til f.eks. lejlighedsdøre.

Ønsker du yderligere information om Scantron som virksomhed?

Besøg Scantron